Firma Giblor´s je prvotřídní výrobce rondonů v Itálii. Jejím ambasadorem je Massimo Bottura, šéfkuchař restaurace Osteria Francescana v Modeně. Vítěz nejlepší restaurace světa v roce 2018 a 2016, druhé místa získal v roce 2017 a 2015 a třetí místa v roce 2014 a 2013. Rondony, které pomáhá firmě testovat jsou z kvalitních materiálů, detailně propracované a pohodlné. Materiály, které firma Giblor´s používá jsou bavlna, polyester, lyocell nebo luxsatin. Bavlna je stejně jako u firmy Denny´s kontrolována a zpracována s nejvyšší pečlivostí. Tencel je speciální vlákno, které je přírodního původu a je produkováno na plantážích s kontrolovaným udržitelným rozvojem, kde rozpouštědla jsou recyklována skoro ze 100%. Rondony, které mají v sobě Luxsatin, jsou úžasně příjemné na dotek a mají saténový dotek, který krásně drží barvy a lehce se udržuje.