MARMITON Nanami japonský damaškový nůž Tiny Wave 20cm rukojeť G10
japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu, japonský kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, zeleniny nebo ovoce, rukojeť letecký materiál G10 s ozdobným nýtem, délka ostří 20cm, jádro vysoce uhlíková ocel AUS-10V (67 vrstev), tvrdost HRC 60-62, úhel ostří 15 stupňů, ostří kladivem vyklepávaný vzor Tiny Wave Více o produktu
MARMITON Nanami japonský damaškový nůž Tiny Wave 20cm rukojeť G10
- japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu
- damascénská ocel skládaná ze 67 vrstev, jádro vysoce uhlíková ocel AUS-10V, ostří kladivem vyklepávaný vzor Tiny Wave
- délka ostří 20 cm, délka rukojeti 11,1 cm, celková délka 33,1 cm, hmotnost 278 g, šířka 2,2 mm
- tvrdost oceli HRC 60-62
- rukojeť letecký materiál G10 s ozdobným nýtem
- úhel ostří 15 stupňů
- nůž umývejte v ruce bez použití myčky
- nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří
Damascenská (Damašková ocel)
Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.
Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 3000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem 90 % produktů skladem