Sakai Takayuki Kengata Gyuto 33 vrstev damaškový japonský kuchařský nůž 19cm dřevo zelkova
japonský kuchařský nůž ručně vyráběný s ohledem na japonskou tradici s čepelí VG10 odolné proti korozi s tepaným povrchem a rukojetí v japonském stylu, materiál rukojeti dřevo Zelkova, délka čepele 19cm Více o produktu
Sakai Takayuki Kengata Gyuto 33 vrstev damaškový japonský kuchařský nůž 19cm dřevo zelkova
- japonský kuchařský nůž ručně vyráběný s ohledem na japonskou tradici
- čepel VG10 odolná proti korozi s tepaným povrchem, 33 vrstev, damašková ocel
- rukojeť v japonském stylu, materiál rukojeti dřevo Zelkova
- délka čepele 19cm
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 3000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem 90 % produktů skladem